world wide shipping

Vallen Remote hotel


Boka två sammanhängande nätter och få 50% rabatt på natt nummer två!

Gediget, personligt, enkelt och lyxigt, så är Hälsingland för oss och så hoppas vi att Vallen ska kännas för dig som besökare.

Vallen är en gammal fäbod från mitten av 1800-talet, belägen i skogarna i Rengsjö, grannbyn till Växbo. Dit har man fört sina djur på sommaren och männen använde denna vall som huggarkoja när de arbetade i skogen. Snart 200 år senare erbjuder vi nu Dig att njuta av denna rofyllda och vackra plats för återhämtning och njutning.

Här finns varken el eller indraget vatten men väl öppen spis, linnelakan och kristallglas. Interiören består av en blandning av allmogeföremål och svenska designklassiker i en inspirerande kombination. 

I det gamla stallet finns en underbar vedeldad bastu med skogen som utsikt. Här finns också en förbränningstoalett och vatten som värms runt den vedelda bastuugnen och som Ni sedan kan blanda upp med kallt källvatten och hälla över Er, ”fäboddusch”. 

Omgivningarna runt Vallen bjuder på skog, grusvägar och insjöar. I ladan finns två cyklar att låna för att ta sig till sjön som ligger ca 2 km från stugan och där kan man ta sig ett dopp. Eller varför inte vandra i skogarna runt stugan och se vad naturen har att erbjuda i form av bär och svamp. Det går också bra att bara sitta på trappen och njuta av lugnet och friden i skogen.

Bokning och Pris

Vid bokning av två sammanhängande nätter får du 50% rabatt på natt nummer två!

3500 kr/natt för en person eller 3995 kr/natt för två personer. Priset inkluderar middag och frukostkorg som fås vid incheckning på Växbo Lin samt en visning av fabriken på Växbo Lin. Vi vill uppmuntra våra gäster att stanna två nätter för att hinna varva ned och njuta av stillheten. Därför erbjuder vi 50% rabatt på natt nummer två vid bokning av två sammanhängande nätter.

Vallen Remote Hotel Vallen Remote Hotel

 Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel    Vallen Remote Hotel