Inför Er vistelse

Inför din vistelse på Vallen Remote Hotel


Ni disponerar Vallen från kl. 15.00 på dagen för ankomst till kl. 11.00 utcheckningsdagen. Incheckning sker på Växbo Lin. Där får Ni nyckel, matkorg med middag och frukost samt koordinater till Google Maps för att få vägbeskrivning fram till Vallen. Ni kan checka in vid den tid som passar Er mellan kl 14.30-17. Det finns grusad bilväg ända fram till Vallen där det också finns parkeringsplats för bilen. 


Vallen

I huset finns kaffe och te och matkorgen som Ni fick med vid incheckning packar Ni in i kylen. Sängen är bäddad med linnelakan och det finns linnebadhanddukar, kristallglas, vedspis, öppen spis, kyl, gasolspis och färskt källvatten för det närmaste dygnens dryck och hygien. Källvattnet hämtas inför varje besök och räcker gott för normal förbrukning. I stallet finns en vedeldad bastu med underbar utsikt mot skogen, förbränningstoalett och ”fäboddusch”. Här hittar Ni också cyklar att låna för att cykla till sjön som ligger ca 2 km bort för att ta ett bad om så önskas.


Mat och dryck 

Två veckor innan ankomst får ni ett mail med aktuell meny. Middagen kommer från Växbo Krog och Ni behöver meddela oss senast tre dagar innan ankomst vad ni önskar för middag båda dagarna samt eventuella allergier. Vid incheckning får Ni med en matkorg med Er mat. 

I Växbo finns både Bageri, café och Krog för lunch, fika och middag som vi varmt vill rekommendera i samband med ditt besök hos oss i Växbo och Vallen. Boka bord via info@vaxbokrog.se eller tel 0278 - 666 185


Växbo Lin

I vår fabrik väver vi bruksföremål i linne. Fabriken är öppen för alla att gå och titta på tillverkningen och vi har en stor vacker fabriksbutik med härligt utbud av inredning och textil med förmånliga priser på både 1:a och 2:a sortering. För Er som boende på Vallen Remote Hotel ingår en guidad visning av fabriken på Växbo Lin. Vi berättar om tillverkningen och linet, visningen tar ca 20 minuter. Denna visning är utan kostnad för Er men behöver bokas i förväg, välj detta som tillval i er bokning eller kontakta oss innan ankomst så bestämmer vi en tid som passar Er.


Öppettider och Bokning

Boka din vistelse på Vallen här: https://www.vaxbolin.se/page/bokning/316

Vallen Remote Hotel är öppet för boende under sommarmånaderna och öppnar 7 juni 2022 men du kan redan nu boka din vistelse via vår webb. 

För att verkligen hinna varva ned och njuta av stillheten och enkelheten så bokas Vallen för två nätter i taget inklusive frukost och middag för båda dagarna. Antingen bor du mellan tisdag-torsdag eller mellan fredag-söndag. Det går inte att boka mindre än två nätter.


Pris

Priset inkluderar 2 nätter på Vallen för en eller två gäster, frukost och middag för båda dagarna. I priset ingår även gratis visning av Växbo Lins fabrik i anslutning till incheckning.

5995 SEK för tisdag till torsdag 

6995 SEK för fredag till söndag


Bokningsvillkor  

Avbokning kan ske fram till kl 16.00, 30 dagar innan ankomst. För avbokning 30-14 dagar före ankomst dras en avgift bestående av 50 % av den totala kostnaden för bokningen. Vid avbokning senare än kl 16.00, 14 dagar före ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen.

Vi bokar om ert datum helt utan kostnad under samma säsong fram till tre dagar före ankomst, under förutsättning att det finns plats vid annat datum.

Vi förbehåller oss rätten att debitera Ert konto i efterhand om det uppdagas att något saknas eller är trasigt på Vallen vid Er utcheckning.

Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel  Vallen Remote Hotel