God Jul – Fri frakt

2013-12-02

Just nu erbjuder vi fri frakt i vår webbutik när du handlar över 400kr, ange koden jul13 i kassan för att utnyttja erbjudandet. Koden är giltig till och med den 16/12 och gäller inom Sverige. 

 

Nu börjar julen närma sig och snön ligger tung i Växbo, men granen är klädd, ljusen är tända och i fabriken  jobbar vi för fullt med att få iväg julbeställningarna. För dig som inte handlat julklappar än eller önskar en ny julduk går det bra att beställa i webbutiken ett tag till. Klicka här för att komma till våra produkter.

 

För att vi ska hinna leverera innan jul behöver vi din beställning senast den 16/12, detta gäller kortbetalningar, för er som vill betala till vårt bankgiro behöver vi få in ordern senast den 12/12. Vi reserverar oss dock för att vissa produkter kan ta slut i lager, om så är fallet hör vi av oss till dig. De flesta av oss i fabriken kommer att ta lite ledigt över jul, men du kan fortfarande besöka vår fabriksbutik, se aktuella öppettider här.  I januari är vi tillbaks med full styrka och laddar för våren 2014!

 

GOD JUL 

önskar Hanna och Jacob med personal

Dela